Намалете разходите за управление и поддръжка на мрежата си от банкомати
Инсталиране на банкомат при вас
Инсталиране на банкомат при вас
Доходност чрез отдаване на място за банкомат
Доходност чрез отдаване на място за банкомат

За нас

Осъществяваме плащанията, които обединяват бизнеса и потребителите

От 1994 г. насам Euronet EFT предоставя независимо управлявани банкомати по целия свят. От първия банкомат в Унгария ние се разраснахме, развихме и разширихме предлагането на банкомати и възможностите за разплащания в Европа, Азия и Америка. Сега управляваме над 50 000 банкомата, които осигуряват достъп до пари в брой на милиони клиенти всяка година. Разнообразното ни портфолио от банкомати ни позволява да осигурим така необходимия достъп до пари в брой и услуги за широк кръг от предприятия и потребители, включително за селски и отдалечени общности.

Благодарение на нашите уникални взаимоотношения, Euronet EFT има достъп до глобалната платежна мрежа на Euronet Worldwide и тяхната най-съвременна технология REN. Възползвайки се от нея, ние можем да предложим индивидуални и иновативни услуги, които предоставят възможност за физически и цифрови плащания на нашите банкомати, включително безкартно теглене на пари в брой, депозити на пари в брой, плащания с QR код/баркод, парични преводи, цифрови карти за подаръци, както и възможности за многовалутно издаване и динамично преобразуване на валута. Тези услуги варират в зависимост от страната и споразуменията със съответните управляващи органи.

Партнираме си и с банки и финансови институции, които искат да управляват мрежите си от банкомати, но и да разширяват дейността си с повече точки за достъп на клиентите, като предлагат нашата уникална технология и решението ATM-as-a-Service.

Семейството на Euronet Worldwide


Euronet Worldwide е лидер в обработката на сигурни транзакции и разработването на водещи технологии за плащания. Нашите многобройни световни мрежи обработват милиарди транзакции всяка година.
ПРЕССЪОБЩЕНИЯ

Ria Money Transfer (“Ria”) е глобален лидер в областта на паричните преводи, който предлага услугите си на над 507 000 места в над 160 държави. В допълнение към услугите за парични преводи Ria предлага осребряване на чекове, плащане на сметки, обмяна на валута и цифрово предплатено съдържание на избрани пазари.
FACEBOOK | TWITTER

epay е глобален доставчик на предплатени продукти и дистрибуторска мрежа с мрежа от приблизително 739 000 точки на продажба в приблизително 325 000 търговски обекта в световен мащаб. epay е начело на иновациите в областта на електронните платежни решения, системите за събиране на пари в брой на дребно.

Xe предлага цялостни решения за международни парични преводи и управление на валутния риск (хеджиране). Екипът им от специалисти по валутни операции работи с британски предприятия от всякакъв мащаб, за да подобри резултатите от валутните им операции.
БЛОГ

Dolphin Debit Access предоставя на финансовите институции по-ефективна алтернатива на вътрешното управление на банкомати. Те предоставят цялостни, безпроблемни услуги за мрежата от банкомати, които обхващат всеки аспект от управлението на банкоматите – от подготовката на площадката и закупуването на оборудване до актуализациите на системата и управлението на парите.

Euronet Merchant Services предоставя възможност да предложи на своите клиенти специализирана гама от иновативни услуги, включително приемане на карти, решения за DCC и възстановяване на данъци. Те разполагат с обширно портфолио от клиенти, вариращи от 5-звездни лондонски хотели до водещи световни марки за дрехи и бижута.

Pure Commerce е част от групата компании Euronet Worldwide Inc и е водещ доставчик на финтех решения за банкови и търговски партньори в световен мащаб. Те са специализирани в решения за валутни и многовалутни акцептиращи плащания, както и в многоканални интеграции за търговци.

Innova Taxfree Group е компания, специализирана във възстановяването на ДДС на чуждестранни туристи. Innova присъства в най-големите европейски държави, като предлага Tax-free, маркетингови и комуникационни услуги. Техните услуги предлагат на марките и търговците на дребно всички административни и счетоводни процедури, свързани с възстановяването на ДДС, напълно безплатно.
НОВИНИ

Кариери в Euronet EFT

Работата в Euronet EFT не е просто работа, а кариера в глобален доставчик на разплащания, който поставя хората в центъра на бизнеса си. Искате ли да се присъедините към екип от професионалисти, които предоставят решения за банкомати на милиони хора 365 дни в годината?

Готови ли сте да допринесете с експертния си опит за бизнес, който се основава на предприемачески дух и в който всеки допринася за неговия успех? Ако отговорът е „да“, тогава искаме да чуем за вас!

Моля, кликнете върху бутона по-долу, за да получите повече информация за възможностите за кариера в Euronet EFT.

За контакт
Безплатен номер

Търсене