За нас

Осъществяваме плащанията, които обединяват бизнеса и потребителите

От 1994 г. насам Euronet EFT предоставя независимо управлявани банкомати по целия свят. От първия банкомат в Унгария ние се разраснахме, развихме и разширихме предлагането на банкомати и възможностите за разплащания в Европа, Азия и Америка. Сега управляваме над 50 000 банкомата, които осигуряват достъп до пари в брой на милиони клиенти всяка година. Разнообразното ни портфолио от банкомати ни позволява да осигурим така необходимия достъп до пари в брой и услуги за широк кръг от предприятия и потребители, включително за селски и отдалечени общности.

Благодарение на нашите уникални взаимоотношения, Euronet EFT има достъп до глобалната платежна мрежа на Euronet Worldwide и тяхната най-съвременна технология REN. Възползвайки се от нея, ние можем да предложим индивидуални и иновативни услуги, които предоставят възможност за физически и цифрови плащания на нашите банкомати, включително безкартно теглене на пари в брой, депозити на пари в брой, плащания с QR код/баркод, парични преводи, цифрови карти за подаръци, както и възможности за многовалутно издаване и динамично преобразуване на валута. Тези услуги варират в зависимост от страната и споразуменията със съответните управляващи органи.

Партнираме си и с банки и финансови институции, които искат да управляват мрежите си от банкомати, но и да разширяват дейността си с повече точки за достъп на клиентите, като предлагат нашата уникална технология и решението ATM-as-a-Service.

Семейството на Euronet Worldwide


Euronet Worldwide е лидер в обработката на сигурни транзакции и разработването на водещи технологии за плащания. Нашите многобройни световни мрежи обработват милиарди транзакции всяка година.
ПРЕССЪОБЩЕНИЯ

Ria Money Transfer (“Ria”) е глобален лидер в областта на паричните преводи, който предлага услугите си на над 507 000 места в над 160 държави. В допълнение към услугите за парични преводи Ria предлага осребряване на чекове, плащане на сметки, обмяна на валута и цифрово предплатено съдържание на избрани пазари.
FACEBOOK | TWITTER

epay е глобален доставчик на предплатени продукти и дистрибуторска мрежа с мрежа от приблизително 739 000 точки на продажба в приблизително 325 000 търговски обекта в световен мащаб. epay е начело на иновациите в областта на електронните платежни решения, системите за събиране на пари в брой на дребно.

Xe предлага цялостни решения за международни парични преводи и управление на валутния риск (хеджиране). Екипът им от специалисти по валутни операции работи с британски предприятия от всякакъв мащаб, за да подобри резултатите от валутните им операции.
БЛОГ

Dolphin Debit Access предоставя на финансовите институции по-ефективна алтернатива на вътрешното управление на банкомати. Те предоставят цялостни, безпроблемни услуги за мрежата от банкомати, които обхващат всеки аспект от управлението на банкоматите – от подготовката на площадката и закупуването на оборудване до актуализациите на системата и управлението на парите.

Euronet Merchant Services предоставя възможност да предложи на своите клиенти специализирана гама от иновативни услуги, включително приемане на карти, решения за DCC и възстановяване на данъци. Те разполагат с обширно портфолио от клиенти, вариращи от 5-звездни лондонски хотели до водещи световни марки за дрехи и бижута.

Pure Commerce е част от групата компании Euronet Worldwide Inc и е водещ доставчик на финтех решения за банкови и търговски партньори в световен мащаб. Те са специализирани в решения за валутни и многовалутни акцептиращи плащания, както и в многоканални интеграции за търговци.

Innova Taxfree Group е компания, специализирана във възстановяването на ДДС на чуждестранни туристи. Innova присъства в най-големите европейски държави, като предлага Tax-free, маркетингови и комуникационни услуги. Техните услуги предлагат на марките и търговците на дребно всички административни и счетоводни процедури, свързани с възстановяването на ДДС, напълно безплатно.
НОВИНИ

Кариери в Euronet EFT

Работата в Euronet EFT не е просто работа, а кариера в глобален доставчик на разплащания, който поставя хората в центъра на бизнеса си. Искате ли да се присъедините към екип от професионалисти, които предоставят решения за банкомати на милиони хора 365 дни в годината?

Готови ли сте да допринесете с експертния си опит за бизнес, който се основава на предприемачески дух и в който всеки допринася за неговия успех? Ако отговорът е „да“, тогава искаме да чуем за вас!

Моля, кликнете върху бутона по-долу, за да получите повече информация за възможностите за кариера в Euronet EFT.

За контакт
Безплатен номер

Търсене