Намалете разходите за управление и поддръжка на мрежата си от банкомати
Инсталиране на банкомат при вас
Инсталиране на банкомат при вас
Доходност чрез отдаване на място за банкомат
Доходност чрез отдаване на място за банкомат

Продажби на дребно

Всеки се нуждае от пари… превърнете бизнеса си в централна точка

Знаете ли, че парите в брой все още са основен начин на плащане? Днес потребителите разчитат изключително на банкомати, за да задоволят нуждите си от пари в брой. Технологията се е развила по такъв начин, че банкоматът вече е нещо повече от устройство за раздаване на пари в брой и предефинира пазара на банкомати. Euronet EFT ви предоставя възможността да се възползвате от възможностите, които предлага този нов пейзаж на банкоматите

Нашите решения за банкомати са разработени така, че да работят за всеки търговец на дребно… малки, средни или големи вериги от няколко обекта.

Нашите банкомати се намират в магазини за сувенири, вестникарски будки, супермаркети, магазини за хранителни стоки, аптеки, търговски центрове и др.

МАЛКИ И СРЕДНИ ТЪРГОВЦИ НА ДРЕБНО

Предлагане на допълнителни услуги на клиентите ви

Малките и средните търговци на дребно са ежедневни свидетели на популярността на парите в брой, тъй като клиентите им продължават да ги използват. Особено като се има предвид, че покупките на по-малки продукти все още се извършват предимно в брой. Тези банкомати предлагат на клиентите ценен достъп до техните пари в брой и насърчават нови потребители във вашия бизнес, като увеличават броя на посетителите.

С малки размери нашите банкомати използват максимално всеки сантиметър от търговската площ. Нашите решения за фасадните банкомати, банкоматите за закрити помещения или банкоматите за открити площи ще бъдат индивидуално адаптирани към вашето пространство, ограничения и изисквания, като се използват най-новите технологии и функции за сигурност, които гарантират удобство за потребителя, като същевременно се спазват строги стандарти.

Ползи за търговеца:

Съседните ми търговски обекти ми благодариха, че поставих банкомат на Euronet в моя магазин, тъй като той привличал клиенти и до техните обекти. Моите клиенти също са доволни, защото вече не трябва да пътуват до центъра на града, за да изтеглят пари. Вече няколко банки затвориха клоновете си, а това означава, че туристите трябва да изминават дълги разстояния, да търсят място за паркиране и да губят допълнително време, за да се сдобият с пари в брой.

Супермаркет Ревю Димитър Вангелов Свети Влас

ГОЛЕМИ ТЪРГОВЦИ НА ДРЕБНО И ВЕРИГИ

Банкиране на самообслужване в помещенията ви

Големите търговци на дребно с един или няколко обекта могат да се възползват от инсталирането на банкомат на място. Нашите решения за банкомати предлагат надежден, удобен и лесен достъп до пари в брой в среда, на която клиентите се доверяват – вашата. Това ще доведе до увеличаване на продажбите и до постоянни клиенти, които се доверяват на вашия бизнес и на предоставяните услуги! Наред с нашето стандартно предложение за стойност на АТМ за теглене на пари в брой от край до край, оперативните ви разходи за управление на пари в брой ще намалеят, което ще позволи на служителите ви да се съсредоточат върху основната си функция – обслужването на вашите клиенти.

Ползи за търговеца:

Търговският ни център се намира в Обзор – през летния сезон градът е посещаван от голям брой туристи. Често се налагаше клиентите ни да търсят банкомат, за да имат налични пари и да пазаруват в обектите в търговският ни център. Euronet се свързаха с нас с предложение за поставяне на банкомат, приехме с радост предложението им и се надяваме поставеният от тях АТМ да доведе до увеличаване на клиентите, оборотите и доходите в обектите в Търговския ни център.

Търговски Базар Атанас Стоянов Обзор

ГОСТОПРИЕМСТВО И ОТДИХ

Като предлагате достъп до пари в брой на място, клиентите ви вероятно ще останат по-дълго и ще се възползват от вашите услуги.

ЛЕТИЩА И ПЪТНИЧЕСКИ ЦЕНТРОВЕ

Нашите услуги за банкомати на място включват издаване на различни валути, динамично конвертиране на валута, теглене без карта, реклама на банкомати и др.

ПРОДУКТИ

Нашите специалисти по продажбите ще работят с вас, за да намерят най-доброто решение за вашия бизнес заедно с разнообразната ни гама от услуги.

КОНТАКТ

Искате ли да научите повече? Попълнете нашия онлайн формуляр и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.

За контакт
Безплатен номер

Търсене