Намалете разходите за управление и поддръжка на мрежата си от банкомати
Инсталиране на банкомат при вас
Инсталиране на банкомат при вас
Доходност чрез отдаване на място за банкомат
Доходност чрез отдаване на място за банкомат

Решения за АТМ за всеки

Решенията за EFT банкомати на Euronet са предназначени за обслужване на широк кръг от бизнес сектори и са разработени така, че да се вписват във вашата бизнес среда, обслужвайки нуждите на вас и вашите клиенти от пари в брой.

Като търговец на EFT банкомати на Euronet ще получите безпроблемно обслужване, при което ние ще поемем отговорност за:

Банкоматите, които предлагаме, са проектирани за работа с големи и малки предприятия и независимо от вида на банкомата, който ви предлагаме, той е оборудван с най-новите технологии, актуален софтуер и водещи в бранша функционалности, като например DIP четци на карти (предпазващи от прихващане на карти) и безконтактен потенциал.

Нашите банкомати могат да бъдат открити в различни търговски сектори – от малки и средни търговци на дребно до големи търговски вериги; в търговски центрове, супермаркети, хотели, туристически центрове като летища, гари и пристанища. Работим също така в градските центрове и в сътрудничество с местните общини, за да предоставяме услуги на банкомати в по-отдалечени и селски места, където банките премахват или закриват дейността си.

БАНКИ

С нашето предложение за стойност на АТМ като услуга предлагаме на банките и финансовите институции (ФИ) решение за използване на нашата технология.

ГОСТОПРИЕМСТВО И ОТДИХ

Като предлагате достъп до пари в брой на място, клиентите ви вероятно ще останат по-дълго и ще се възползват от вашите услуги.

ЛЕТИЩА И ПЪТНИЧЕСКИ ЦЕНТРОВЕ

Нашите услуги за банкомати на място включват издаване на различни валути, динамично конвертиране на валута, теглене без карта, реклама на банкомати и др.

ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО

Нашите решения за банкомати са разработени така, че да работят за всеки търговец на дребно… малки, средни или големи вериги от няколко обекта.

За контакт
Безплатен номер

Търсене