Летища и пътнически центрове

Заминаващи или пристигащи; всички пътници имат пари в брой

Парите в брой все още са основен избор за разплащане на пътниците, така че защо да не предложим достъп до пари в брой точно когато са необходими с нашите многофункционални банкомати.

Ние сме водещият оператор на летищни банкомати в Европа с над 600 банкомата на 145 международни летища, които са ни се доверили заради отличните ни оперативни постижения и атрактивното предложение за стойност. Услугите ни за банкомати на място включват издаване на множество валути, динамично конвертиране на валута, теглене без карта, реклама на банкомати и др.

Ползи за летищата и туристическите оператори:

  • Предложение за обслужване от край до край, включващо притежание на банкомати, инсталиране, експлоатация, обслужване 24×7 и обработка на транзакции.
  • Пълно съответствие с указанията на операторите
  • Услуги на АТМ, предлагани самостоятелно или в комбинация с извънборсови услуги на валутно бюро
  • Допълнителни източници на приходи
  • Теглене на пари в брой в различни валути
  • Най-новите технологии за банкомати и функции за сигурност
  • Всички международни карти се приемат

Нашите банкомати са разположени на летища, гари, автобусни терминали и ключови пътнически центрове.

This image has an empty alt attribute; its file name is UK-Airport-and-Travel-Hub-Page-Photo.jpg

Здравейте,

Обектът ни е разположен във Варна, к.к. Чайка, Кабакум – район с голям брой туристи, а през почивните дни се посещава и от много жители на Варна, в района доскоро нямаше банкомат наблизо. Свързахме се с Euronet и те инсталираха АТМ. Надяваме се поставеният от тях банкомат да доведе до увеличаване на клиентите, оборотите и доходите ни. Съседните търговски обекти също са благодарни и доволни, че поставих банкомат на Euronet в моя магазин, тъй като той ще привлича клиенти и за техните обекти.


Супермаркет Агая
Андрей Григоров
Кабакум

ГОСТОПРИЕМСТВО И ОТДИХ

Като предлагате достъп до пари в брой на място, клиентите ви вероятно ще останат по-дълго и ще се възползват от вашите услуги.

ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО

Нашите решения за банкомати са разработени така, че да работят за всеки търговец на дребно… малки, средни или големи вериги от няколко обекта.

ПРОДУКТИ

Нашите специалисти по продажбите ще работят с вас, за да намерят най-доброто решение за вашия бизнес заедно с разнообразната ни гама от услуги.

КОНТАКТ

Искате ли да научите повече? Попълнете нашия онлайн формуляр и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.

За контакт
Безплатен номер

Търсене