Намалете разходите за управление и поддръжка на мрежата си от банкомати
Инсталиране на банкомат при вас
Инсталиране на банкомат при вас
Доходност чрез отдаване на място за банкомат
Доходност чрез отдаване на място за банкомат

Гостоприемство и свободно време

Подобряване на преживяването на клиентите.

Хотели и други места за настаняване

Предлагането на банкомат на място, откъдето гостите могат удобно и безопасно да изтеглят парите си, може да промени значително цялостното им преживяване при пътуване. Особено за чуждестранните пътници, които не познават района, наличието на пари в брой, преди да напуснат безопасната среда на вашия обект, позволява безгрижно посещение.

Предимства за хотелиерските обекти

Смятам, че Euronet като глобална финансова компания, с разпознаваема за туристите в цяла Европа марка, е най-доброто решение за туристическия бранш в България. Във всички наши обекти по морето работим с плащане в брой. Наличието на лесен достъп до кеш е предпоставка за развитието не само на нашия бизнес. В лицето на Euronet намерихме партньор, който осигурява услуга от най-висок клас – банкоматите им никога не остават без наличност на пари. Работим съвместно за брандирането на банкоматите така, че то да отговори и на нашите високи стандарти за външен вид. Без колебания мога да препоръчам техните услуги.

Бар Harley`s Иван Георгиев Йовчев Слънчев Бряг
This image has an empty alt attribute; its file name is Hospitality-Leisure-Hotel-In-Page-Photo.jpg

Ресторанти, барове, кафенета

Храненето се свързва с качествено прекарване на времето и лесно преживяване… поставянето на банкомат в помещенията ви осигурява лесен и удобен достъп до пари в брой за вашите клиенти. Предлагайки достъп до пари в брой на място, клиентите ви вероятно ще останат по-дълго и ще се възползват от вашите съоръжения.

Ползи за заведенията за развлечения:

Нашите банкомати се намират в хотели, ресторанти, кафенета, барове, нощни клубове, казина, музеи и др.

Обектът ни е разположен в центъра на Несебър Стария Град , район с голям брой туристи , но доскоро без банкомат наблизо. Хората непрекъснато питаха дали има АТМ и откъде могат да изтеглят пари в брой.

Магазин за кафе и цигари
Александър Минчев Юнаков
Несебър

ЛЕТИЩА И ПЪТНИЧЕСКИ ЦЕНТРОВЕ

Нашите услуги за банкомати на място включват издаване на различни валути, динамично конвертиране на валута, теглене без карта, реклама на банкомати и др.

ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО

Нашите решения за банкомати са разработени така, че да работят за всеки търговец на дребно… малки, средни или големи вериги от няколко обекта.

ПРОДУКТИ

Нашите специалисти по продажбите ще работят с вас, за да намерят най-доброто решение за вашия бизнес заедно с разнообразната ни гама от услуги.

КОНТАКТ

Искате ли да научите повече? Попълнете нашия онлайн формуляр и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.

За контакт
Безплатен номер

Търсене